buğday buğdayda için ürünler (4)

Buğday Unu - Tip 55 Pastacılık

Buğday Unu - Tip 55 Pastacılık

– Yüksek protein ve gluten içeriğine sahip un, ekmek yapımı ve hamur işleri için gereken güçlü unları mükemmel bir şekilde karşılar. – Özellikle sandviç ekmeği, çeşitli hamur işleri, kruvasan, pizzalar vb. için önerilir. A Granel ayrıca endüstriyel kullanımlar için özel olarak önerilen T55 Força çeşitliliğine de sahiptir.
Un - Buğday Unu | Çavdar | Mısır

Un - Buğday Unu | Çavdar | Mısır

ORİJİN: Portekiz - REF.FAT5500001 - 55 numaralı buğday - REF.FAT6500001 - 65 numaralı "Normal" buğday - REF.FAT65C0001 - 65 numaralı "Düzeltilmiş" buğday - REF.FAT65P0001 - 65 numaralı "Premium" buğday - REF.FAT65T0001 - 65 numaralı "Trigal" buğday - REF.FAT8000001 - 80 numaralı buğday - REF.FAT1100001 - 110 numaralı buğday - REF.FAC7000001 - 70 numaralı çavdar - REF.FAC8500001 - 85 numaralı çavdar - REF.FAC1300001 - 130 numaralı çavdar - REF.FAMA700001 - 70 numaralı sarı mısır - REF.FAMA175001 - 175 numaralı sarı mısır - REF.FAMB700001 - 70 numaralı beyaz mısır PAKETLEME: 1kg|25kg|50kg
Buğday unları - Düzeltme yapılmış ekmeklik buğday unu

Buğday unları - Düzeltme yapılmış ekmeklik buğday unu

– İyi bir kıvama ve yüksek nem tutma kapasitesine sahip un, antioksidan ve enzimlerle düzeltilmiştir. – Özellikle küçük hacimli ekmeklerin (bijou, bebek ekmekleri, vianinhas ve karcasa) ve dondurulmuş ile soğutulmuş hamurların üretimi için yüksek efor gerektiren süreçler için önerilmektedir.
Buğday unları - Ekmeklik buğday unu

Buğday unları - Ekmeklik buğday unu

– Dengeli ve yüksek verimli un, özellikle papo-seco, Mafra, Alentejano, ön pişirilmiş baget gibi ekmek türleri için önerilir. – Granel ayrıca endüstriyel kullanımlar için özellikle tavsiye edilen daha yüksek uzama kapasitesine sahip T65 PG çeşitliliğine de sahiptir.